donderdag 3 november 2011

Workshop "Style jezelf & je leven" Mooi als succesformule in de business

TERUG NAAR INHOUD

Deze workshop is te volgen voor:

- Personeel & directie Kijk voor prijzen en meer info naar de workshops voor particulieren HIER


Ik bespreek hier de workshop voor bedrijven. Naar wens kan de inhoud van het programma worden aangepast.

Maak uw bedrijf mooi

Als bedrijf willen we een onder architectonisch gebouwd pand, mooie visitekaartjes, spetterende websites, huren we een binnenhuisarchitect in en ook het wagenpark moet uitsraling hebben. Over alle aspecten wordt zorgvuldig nagedacht. Maar hoe zit het met de mensen in het gebouw?

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mooie mensen succesvoller zijn.

Ooit weleens gedacht om een personeelsarchitect in te huren?

Onder de paraplu van "Style jezelf & je leven" is coaching op verschillende vlakken mogelijk. Het personeel zal daar aandacht krijgen waar nodig met zichtbaar resultaat.

Deel 1 MOOI ZIJN:

We kijken naar de mens zelf. Het imago, kledingkeuze, de huid, haren, nagels en voor vrouwen aandacht voor juiste make-up technieken. Ook is er aandacht voor gezonde voeding, sporten, mind & feel good.

Nadat al deze aspecten zijn getraind volgt deel 2.

Deel 2 MOOI DOEN:

Goed gedrag maakt mensen aantrekkelijker. De glimlach, de juiste handdruk, oogcontact en uitstraling.

Vooraf starten we met foto voor en sluiten de dag af met foto na.


Resultaat: Goed verzorgd personeel die tevens gemotiveerd wordt te gaan sporten. Een visitekaartje naar klanten en een lager ziekteverzuim als gevolg. Je goed in je vel voelen met een spiegelbeeld waar iemand zichzelf beter van binnen gaat voelen zorgt ervoor dat iemand gaat stralen. Dat zie je niet alleen aan het uiterlijk maar de straling is ook voelbaar voor anderen. Anderen: directie, collega's en klanten.

MOGELIJKHEDEN:

In onze bosvilla

Laat het personeel bij ons komen. Zij zullen het zien als een uitje en het DOEN staat voorop. Wij hebben een grote make-up spiegelwand, make-up & hairstylingapparaten, alle fotoapparatuur, beautyproducten in eigen schoonheidssalon en mogelijkheid tot bootcampfaciliteit in naastgelegen Okkerbos met prachtige zandverstuivingen. Tevens kan de kennis over gezond eten kracht worden bijgezet door proeverijen. Ook een door ons verzorgde lunch ontbreekt niet. Wij hebben ruimte voor maximaal 10 personen. Op deze dag krijgt elk persoon veel persoonlijke aandacht.

Bij u op het bedrijf of congreszaal

Deze vorm zal inhoudelijk meer het karakter hebben van lifecoaching. Met behulp van een beamer zullen de verschillende aspecten worden getraind.

Na afsluiting krijgt iedereen, of nou de workshop bij ons is gevolgd of elders, een GOODIEBAG mee naar huis. Bij interesse kunt u bellen op 030-2285391 of mail info@studiorosenberg.nl

Geen opmerkingen: