vrijdag 27 mei 2011

Mijn leven als kunstenaar

COLOFON  BEAUTY  MODE  MUZIEK  REIZEN  UITJES  CULINAIR  MIND  AFSLANKEN  SPORT  WONEN  KIDS&PETS  BUSINESS CLASS

Soms lijkt het wel alsof ik veel verschillende levens heb. Nou geldt dat voor veel carriere moeders maar ik maak het wel heel bont. Het is een dwangmatig verlangen dat gevuld wordt met passie. Soms schaar ik mijn kunstdwang onder mijn hobby's maar omdat ik er daar ook teveel van heb besloot ik mij maar van niemand iets aan te trekken en gewoon lekker mijn gang te gaan.
Los gaan als een kunstenaar, dat is zo heerlijk eraan. Je mag gestoord zijn want dat hoort bij de kunst. Gelukkig komt mijn gestoorde kunstenaarschap in vlagen zodat mijn gezin mij ook regelmatig meemaakt als een koekjes bakkende moeder, een serieuze huidspecialist die uitpuzzelt welke orthomoleculaire geneeskundige behandeling het beste is om dan de volgende dag weer los te gaan met modestyling of erger: losbandig op een Gooisch feest tot de late uurtjes even los te gaan ha ha. Maar het maken van kunst brengt maakt blij, om het te maken maar vooral om ernaar te kijken.

Op http://www.jr.exto.nl/ staan al mijn schilderijen. Geef je daar op voor de nieuwsbrief en ontvang een uitnodiging voor de expositie, gezellig!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen